Electronics logotipas

LT       RU

Objektas: 110 kV Elektros perdavimo linijų Kaunas–Jonava–Kėdainiai–Panevėžys atnaujinimas ir ryšio linijų rekonstravimas

Metai: 2008

UAB "Skaitmeninė elektronika" atliko AB "Lietuvos energija" šviesolaidinių movų montavimo darbus.

Daugiau

Objektas: TEO LT, AB

Metai: 2007-2011

2007m. pradėjome bendradarbiauti su lyderio pozicijas interneto, duomenų perdavimo bei fiksuotojo telefono ryšio rinkose užimančia bendrove TEO LT, AB.

Daugiau

Objektas: Mikrovisatos TV

Metai: 2006-2008

UAB "Skaitmeninė elektronika" atliko UAB "Mikrovisatos TV" tinklo statybos ir modernizavimo darbus.

Daugiau

Kontaktai

UAB "Skaitmeninė elektronika"

Tel.: +370 37 460616
Fax.: +370 37 460616

Draugystės 19-350
(4 Įėjimas)
Kaunas
51230

 
Automatika

Temperatūros matavimas ir kontrolė

Siūlome įvairių tipų temperatūros jutiklius (PT100, įvairių tipų termoporos, termorezistoriai) ir indikatorius. Indikatoriai gali būti su reguliavimo funkcija (on-off limiteriai, PID, fuzzy reguliatoriai) arba be jos. Ypatingo dėmesio nusipelno temperatūros matavimo, vizualizavimo ir registravimo sistemos. Jos leidžia prie vieno kontrolerio prijungti iki 30 jutiklių, norimais laiko intervalais surinkti iš jų informaciją ir paeiliui atvaizduoti ją displėjuje.

Taip pat galima iki 24 kontrolerių prijungti prie personalinio kompiuterio RS-485 interfeiso pagalba ir PC ekrane matyti: esamą temperatūrą, jos pokytį, leistinas ribas, aliarmo pranešimus, grafikus, istoriją. Yra galimybė keisti matavimo intervalus ir leistinas ribas. Visą šią informaciją galima matyti pasirinktame taške, pasirinktoje grupėje ar netgi visuose taškuose. Tai paverčia šią sistemą labai patogiu įrankiu vykdant kokybės kontrolės reikalavimus ar atliekant ilgalaikius matavimus. Tokia sistema, susidedanti iš 24 jutiklių, kontrolerio, interfeiso ir vizualizavimo programinės įrangos, yra įdiegta ir sėkmingai veikia UAB “Krekenavos pašarai”.

Skysčių ir dujų debeto, slėgio ir lygio matavimas ir kontrolė

Naudojami ultragarsiniai, magnetostrikciniai, plūdiniai ir kitokių veikimo principų jutikliai, o taip pat įvairios sklendės, vožtuvai, reguliatoriai. Išmatuoti dydžiai atvaizduojami indikatoriuje, gali būti registruojami duomenų surinkimo prietaisu, savirašiu prietaisu arba personaliniu kompiuteriu, su vizualizavimo galimybe. Įvairūs autonominiai debeto, lygio ir greičio matavimo ir registravimo prietaisai yra mūsų instaliuoti ir sėkmingai veikia Kruonio HAE.

Pavarų valdymas

Parduodame, projektuojame ir instaliuojame visų rūšių elektros pavaras, tiek nuolatinės, tiek kintamos srovės. Sukimosi greičio ir momento reguliavimas, pozicionavimas, siurblių valdymas, sunaudojamos energijos optimizavimas, švelnus įsibėgėjimas bei stabdymas – visi šie uždaviniai yra išsprendžiami. Tam naudojame įvairaus galingumo, maitinimo būdo ir funkcionalumo dažnio keitiklius, nuolatinės srovės valdomus lygintuvus ir reguliatorius, švelnaus paleidimo įrenginius, posūkio kampo enkoderius tiksliam pozicionavimui, specializuotus programuojamus valdiklius ir valdymo, apsaugos bei galios automatiką.

Procesų valdymo sistemos

Projektuojame ir gaminame valdymo sistemas nuo pačių paprasčiausių iki sudėtingų. Tai gali būti tiek sąlyginai nesudėtinga produkcijos matavimo/skaičiavimo sistema, kurioje yra ~100 diskretinių ir analoginių įėjimo ir išėjimo signalų, daug reguliuojamosios ir uždaromosios armatūros, valdymo ir indikacijos elementų, vizualizavimas. Tokią valdymo sistemą įdiegėme AB “Kauno tiltai”. Tam naudojame programuojamus valdiklius, daugiafunkcines rėles, įvairius jutiklius, valdymo ir indikacijos elementus, kontaktinės automatikos elementus, impulsų skaitiklius, vizualizavimo programinę įrangą, autonominius duomenų registravimo prietaisus. Atskirai reikėtų paminėti sunaudojamos reaktyvinės energijos kompensavimo įrengimus.