Electronics logotipas

LT       RU

Objektas: 110 kV Elektros perdavimo linijų Kaunas–Jonava–Kėdainiai–Panevėžys atnaujinimas ir ryšio linijų rekonstravimas

Metai: 2008

UAB "Skaitmeninė elektronika" atliko AB "Lietuvos energija" šviesolaidinių movų montavimo darbus.

Daugiau

Objektas: TEO LT, AB

Metai: 2007-2011

2007m. pradėjome bendradarbiauti su lyderio pozicijas interneto, duomenų perdavimo bei fiksuotojo telefono ryšio rinkose užimančia bendrove TEO LT, AB.

Daugiau

Objektas: Mikrovisatos TV

Metai: 2006-2008

UAB "Skaitmeninė elektronika" atliko UAB "Mikrovisatos TV" tinklo statybos ir modernizavimo darbus.

Daugiau

Kontaktai

UAB "Skaitmeninė elektronika"

Tel.: +370 37 460616
Fax.: +370 37 460616

Draugystės 19-350
(4 Įėjimas)
Kaunas
51230

 
Apsaugos sistemos

UAB "Skaitmeninė elektronika" siūlo įvairias apsaugos sistemas: tai pačios paprasčiausios patalpų signalizacijos, o taip pat sudėtingos sistemos su kompiuteryje vizualizuota apsaugos programa. "Skaitmeninė elektronika" taip pat diegia sudėtingas priešgaisrines pastatų ar objektų sistemas, kurios gali atitikti net griežčiausius reikalavimus. Taip pat įrengiame analogines, skaitmeninines vaizdo sistemas su informacijos saugojimu, vizualizacija, lauko teritorijos perimetrines apsaugas IR, mikro bangų arba judesio detekcija, audio/video iškvietimo sistemas, praėjimo kontroles su vizualizacija, laiko apskaita. Įdiegta mūsų sistema apsaugos nuo įsilaužimų ir didelių nelaimių, todėl saugumas garantuojamas.

Patalpų apsaugos sistemos padeda apsisaugoti nuo nepageidaujamų įsilaužimų į patalpas. Apie įsilaužimus informuojamos apsaugos tarnybos ar apsaugos personalas. Šios sistemos pagalba operatyviai nustatoma aliarmo vieta ir jo pobūdis. Patalpų apsaugos sistemos turi įvairius lygius. Nuo paprasčiausių : durų, langų atidarymo, judesio iki sudėtingų: stiklo dūžimo, vibracijos, elektros atjungimo, instaliacijos pažeidimo, fizinio užpuolimo, įvairių dujų patalpose panaudojimo.

Priešgaisrinės signalizacijos sistema operatyviai reaguoja į gaisro židinį, išsiunčia signalus reagavimo tarnyboms, patalpų automatikos sistemoms (dūmų šalinimas, gaisriniai čiaupai, durų atidarymas, vėdinimas, automatinis gesinimas, liftų valdymas ir kt. ) taip pat praneša apie gaisro pavojų garsiniais ir šviesiniais signalais. Jos gali būti nesudėtingos (jungiamos kartu su apsaugine sistema), konvekcinės, taip pat sudėtingos, skirtos gamykloms, administraciniams pastatams (adresinės).

Vaizdo stebėjimo sistema leidžia viename punkte stebėti įvairius saugomus objektus, kurie stebimi operatoriaus monitoriaus ekrane. Sistema įrašo duomenis, tokiu būdu suteikiant galimybę peržiūrėti nepastebėtus įvykius. Taip pat stebimoje zonoje užfiksuoja nustatytos tvarkos pažeidėjus. Galima įdiegti naktinio matymo vaizdo stebėjimo sistemą, kuri populiari didelio perimetro saugojimo objektuose. Vaizdo stebėjimo sistemos turi galimybę būti valdomos per internetą, jos gali bųti tiek analoginės, tiek IP.

Perimetrinės apsaugos sistemos kontroliuoja ir saugo teritorijų plotus esančius aplink pastatus. Tokiu būdu teritorija apsaugoma nuo pašalinių asmenų buvimo joje, iki minimumo sumažinama galimybė pašaliniams asmenims prieiti prie pastatų. Įvykus pažeidimui sistema perduoda signalus reagavimo tarnyboms.

Praėjimo kontrolės skirtos žmonių judėjimo kontrolei į tam tikras patalpas, teritorijas ir pan. Jos būna nuo pačių paprasčiausių (kodinės), kortelinės iki sudėtingų: piršto atspaudo, akies ragenos skanavimas. Praėjimo kontrolės pagalba galima žmones „įleisti“ tik į tam tikras patalpas, tam tikru laiku, taip pat registruoti atvykimo/išvykimo laikus, kurie gali būti kaupiami kompiuteryje.

Audio/video iškvietimo sistemos naudojamos įvairiuose pastatuose: namai, daugiabučiai, gamyklos, administraciniai pastatai. Jos kontroliuoja įėjimus tiek iš lauko, tiek ir patalpų viduje. Šių sistemų pagalba galima prisiskambinti asmeniui, kontroliuojančiam įėjimą, ir jam nuotoliniu būdu „atidarius“ įėjimą patekti į norimas patalpas/ teritorijas.