Electronics logotipas

LT       RU

Objektas: 110 kV Elektros perdavimo linijų Kaunas–Jonava–Kėdainiai–Panevėžys atnaujinimas ir ryšio linijų rekonstravimas

Metai: 2008

UAB "Skaitmeninė elektronika" atliko AB "Lietuvos energija" šviesolaidinių movų montavimo darbus.

Daugiau

Objektas: TEO LT, AB

Metai: 2007-2011

2007m. pradėjome bendradarbiauti su lyderio pozicijas interneto, duomenų perdavimo bei fiksuotojo telefono ryšio rinkose užimančia bendrove TEO LT, AB.

Daugiau

Objektas: Mikrovisatos TV

Metai: 2006-2008

UAB "Skaitmeninė elektronika" atliko UAB "Mikrovisatos TV" tinklo statybos ir modernizavimo darbus.

Daugiau

Kontaktai

UAB "Skaitmeninė elektronika"

Tel.: +370 37 460616
Fax.: +370 37 460616

Draugystės 19-350
(4 Įėjimas)
Kaunas
51230

 
Dujų nuotėkio sistemos

"Skaitmeninė elektronika" diegia ir aptarnauja Murco dujų nuotėkio sistemas, kurios plačiai naudojami viešosiose įstaigose, gamyklose, automobilių stovėjimo aikštelėse, katilinėse bei daugelyje kitų vietų, kur turi būti užtikrinama dujų nuotėkio kontrolė.

ST-MON ir ST-IAM2 kombinuota dujų nuotėkio signalizavimo sistema

ST-MON valdiklis naudojamas palaikyti dujų nuotėkio sistemos darbą. Prie jo jungiasi tiesiogiai bet kokie davikliai su 4-20mA, 0-10V, 0-5V išėjimo signalu, o taip pat ST-IAM2 tipo davikliai per RS485 magistralę (iki 99 vnt.). Esant aliarmui - valdiklio ekranas raudonai blykčioja. Ekrane rodomas suveikęs kanalas, koks pasiektas dujų lygis ir vieta. Duomenys yra registruojami į vidinę valdiklio atmintį, taip vartotojas gali studijuoti užsaugotus duomenis, matyti buvusius/esamus dujų nuotėkius. Duomenis gali būti spausdinami tiesiai iš valdiklio per prijungtą spausdintuvą. Taip pat duomenys gali būti nuskaitomi kompiuterio per RS232 jungtį.

 

 

MGD dujų nuotėkio signalizavimo sistema

MGD – dujų signalizacinė sistema, kur galimos 1,2,3,4 ir 6 daviklių sistemos, su 1 ar 2 lygių aliarmais, dažniausiai naudojamos mažuose objektuose, kur reikia stebėti konkretų objektą (pvz. katilinė, kompresorinė).

 

 

IAM – nepriklausomas daviklis su garsiniu ir šviesiniu aliarmo signalu

Papildomai įdiegus IAM-C kontrolerį 16 daviklių galima sujungti į vieną stebėjimo tašką. Taip pat galima centrales sujungti su papildomu IAM-C kas leistų sistemą išplėsti iki 256 daviklių. Ši sistema dažniausiai naudojama visuomeninės paskirties objektuose.