Electronics logotipas

LT       RU

Objektas: 110 kV Elektros perdavimo linijų Kaunas–Jonava–Kėdainiai–Panevėžys atnaujinimas ir ryšio linijų rekonstravimas

Metai: 2008

UAB "Skaitmeninė elektronika" atliko AB "Lietuvos energija" šviesolaidinių movų montavimo darbus.

Daugiau

Objektas: TEO LT, AB

Metai: 2007-2011

2007m. pradėjome bendradarbiauti su lyderio pozicijas interneto, duomenų perdavimo bei fiksuotojo telefono ryšio rinkose užimančia bendrove TEO LT, AB.

Daugiau

Objektas: Mikrovisatos TV

Metai: 2006-2008

UAB "Skaitmeninė elektronika" atliko UAB "Mikrovisatos TV" tinklo statybos ir modernizavimo darbus.

Daugiau

Kontaktai

UAB "Skaitmeninė elektronika"

Tel.: +370 37 460616
Fax.: +370 37 460616

Draugystės 19-350
(4 Įėjimas)
Kaunas
51230

 
Minkšto paleidimo įrenginiai

Brangstant elektros energijai ir didėjant jos kaštams, UAB “Skaitmeninė elektronika” siūlo šią problemą spręsti kartu.

Daugeliui įmonių tai tampa gan didele bėda, tačiau Anglų kompanija “SOMAR” šią problemą įveikė pasiūlydama rinkai įrenginį “POWERBOSS”, kuris padeda taupyti elektros energiją, mažina variklio nusidėvėjimą ir prailgina jo eksploatacijos laikotarpį.

Trifazis “POWERBOSS” reguliatorius švelnina variklio paleidimą, bei stabdymą, optimizuoja variklio darbą, ko pasėkoje padidėja galios koeficientas, sumažėja energijos sąnaudos, padidėja patikimumas ir produktyvumas. Dėl žymiai mažesnių elektros energijos kaštų ir didesnio gamybos efektyvumo reguliatorius greitai atsiperka.

“POWERBOSS” įrenginys yra unikalus tuo, kad varikliui jis teikia tiek energijos, kiek reikalauja jo apkrova. Įrenginys tai atlieka 1/100 sekundės tikslumu. “POWERBOSS” – tai pirmasis “intelektualus” variklio reguliatorius.